Over  beeldbliC

Fotografie  als middel voor beeldende vorming;

Digitaal, Alternatief en zeker Experimenteel!

Een ontmoetingsplek voor allerlei vormen van Fotografie

met bijzondere workshops en exposities. 

 

beeldbliC

ook voor je lomografie,

D.I.Y. is zelbouw camera's en foto gadgets 

 

beeldbliC

is ontstaan naar een idee van Carla Ellens, fine art fotografie.

 Na geruime tijd actief te zijn in de Kop van Waz, naast de diverse projecten zoals Beverwijk uit de Kunst 2009 en BredaPhoto 2010 was er een gemis aan een vergelijkbare kleinschalige plek voor fotografie.

  Een plek om te experimenteren, te leuteren, te werken, te exposeren, te leren, te kijken, en vooral ontdekken. Ontdekken welke mogelijkheden er zijn, digitaal, analoog, een combinatie of met andere materialen. Je verbazen over vreemde camera's zoals de lomografische camera's met meerdere lenzen of teruggaan in de tijd.

Workshops zoals  Polaroid Magic, ANALOOG BASIC, CYANOTYPIE, inclusief het GROOT formaat! Maar ook het Fotogram of de kennismaking met de fantastische Creatieve Transfers op hout en zelfs marmer. Voor een ieder bereikbaar! Daarnaast vinden er workshops, presentaties of demonstraties plaats op andere locaties zoals het Nederlands Fotomuseum in de afgelopen Kerst vakantie, Fotoclubs, het Zomerspektakel Beverwijk, enz.

Ook is beeldbliC een aantal jaren verantwoordelijk geweest voor de start van creatieve en kunstzinnige workshops in de Impossible fabriek, nu Polaroid Originals. Een  fantastische tijd en een geweldige ervaring!  Inmiddels is het gelukt, Polaroid weer op de kaart te zetten. Dankzij dat team van het eerste uur!  En ja, ook dankzij dit destijds kleine team,  vol passie,  enorm veel kennis  gekregen van dit prachtige poëtische medium in de Fotografie!

Tot slot;

beeldbliC  is vooral inderdaad passie voor fotografie!

 

 

Waar  vind je beeldbliC?

 

Kloosterstraat 9 // 1941BN Beverwijk //  www.beeldblic.nl

Openingstijden: wo t/m za van 12.00 tot 17.30 uur

 

En de workshops?

 

Onder workshops op de website met een korte aankondiging  op deze site!